AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Meesterscout lovend over potentieel van David Neres

Ajax nam op de valreep van de transferdeadline David Neres voor een zak met miljoenen over van Sao Paulo. De bekende meesterscout Piet de Visser heeft zich inmiddels uitgelaten op de aankoop van de Amsterdammers.

Hij is een speler met fantastische acties, heel veel snelheid en een sterk linkerbeen. Hij is soms nog wel wat grillig en zal even moeten wennen aan de Nederlandse competitie, maar de potentie is absoluut aanwezig. Hij heeft veel doorgroeimogelijkheden, dat heeft Van der Zee goed gezien. Knap dat Marc Overmars hem nu heeft weten te halen.’

De scout denkt dat hij qua rendement en overzicht nog stappen moet maken. ‘Hij speelt heel opportunistisch en in de eindfase ontbreekt het soms nog wat aan overzicht, maar dat had Douglas Costa op die leeftijd ook. Ik denk dat Ajax hem vooral voor de toekomst heeft gehaald. Deze speler heeft nog heel veel groei in zich.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.