AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREAKING : Tim Krul verruilt per direct AJAX voor AZ

Tim Krul verruilt per direct Ajax voor AZ. Hij word als hij medisch word goedgekeurd voor de rest van het seizoen geleend van Newcastle United. Lang werd gedacht dat Krul het seizoen zou afmaken bij het Engelse Watford.

Op het laatste moment heeft de sluitpost echter besloten dat hij liever een stapje terug doet om wekelijks aan de bak te kunnen tussen de palen. Volgens het Servische medium Mozzart Sport prefereert hij namelijk een huurtransfer naar AZ.

In Alkmaar moet hij de concurrentie aangaan met Sergio Rochet. Niet iedereen is overtuigt van die sluitpost.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.