AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Matthijs de Ligt kijkt op tegen ploegmaat: ‘Hij is compleet’

Matthijs de Ligt zit dicht tegen het eerste elftal aan bij Ajax. De pas 17-jarige verdediger heeft al een aantal wedstrijden gespeeld in de hoofdmacht en maakte daar de nodige indruk. In een gesprek met AT5 zegt hij op te kijken naar zijn ploegmakker Davinson Sanchez.

“Hij is snel, sterk, goed in de lucht en voetballend ook prima”, verklaart hij. “Ik denk dat je wel kunt spreken over een complete verdediger. Ik ben zelf iets minder snel dan Davinson. Qua coaching kan ik denk ik iets meer brengen dan hij, maar dat komt omdat hij de taal niet spreekt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.