AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kan Tim Krul doorverhuren aan Chelsea’

Een mogelijke oplossing voor Ajax inzake de positie van doelman Tim Krul. De sluitpost word dit seizoen gehuurd van Newcastle United maar moet in Amsterdam Andre Onana voor zich dulden. Nu is bekend geworden dat hij mogelijk kan doorverhuurd worden aan Chelsea.

Asmir Begovic, tweede doelman van Chelsea, staat namelijk in de belangstelling van AFC Bournemouth. The Blues zijn bereid om de Bosniër te laten gaan, mits er een waardige vervanger kan worden aangetrokken.

Volgens The Guardian is de Hagenaar een van de kandidaten om de plek van Begovic over te nemen als stand-in van Thibaut Courtois.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.