AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREAKING! ‘Everton woest op Milan, Ajax maakt nog kans op Deulofeu’

Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat Gerard Deulofeu zijn carriere voortzet bij AC Milan maar er lijkt nu zand in de motor te zijn gekomen. Via Twitter kondigde Milan zijn komst aan maar dit heeft tot een woedende reactie geleid van Everton. De aankondiging is dan ook verwijderd.

Volgens Sky Sports is er helemaal geen sprake van een overeenkomst en is de leiding van de Engelsen woest op de collega’s van AC Milan. Dat zou ook een rol kunnen gaan spelen in eventuele nieuwe gesprekken. Dit betekent dat Ajax mogelijk alsnog een kans maakt om de rechtsbuiten aan te trekken. Volgens De Telegraaf willen de Amsterdammers ver gaan om Deulofeu naar Nederland te halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.