AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Borussia Dortmund komt met een bod van 20 miljoen euro voor Ajax-parel’

De supporters van Ajax moet vrezen. Borussia Dortmund heeft namelijk haar pijlen gericht op Kasper Dolberg. Naar verluidt bereiden ze nu een bod voor van maar liefst twintig miljoen euro. Dit weet het medium BILD vandaag te melden.

De Duitse grootmacht voor een vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang deze zomer. De Borussen willen voorkomen dat het op een ongelukkig moment zonder aanvalsleider komt te zitten en heeft daarom een wensenlijstje opgesteld met potentiële opvolgers. Ook de Ajacied is daarop genoteerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.