AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Megatransfer lijkt zeer ver weg voor Ajax’

Ajax heeft tot op heden nog weinig succes op de transfermarkt. Over enkele dagen lijkt de transfer van Anwar El Ghazi naar Lille in kannen en kruiken te zijn en word de bezetting op de vleugels wel erg mager. De Amsterdammers willen zich nu graag versterken met de Braziliaanse vleugelspeler David Neres maar ook deze transfer lijkt inmiddels onhaalbare kaart te worden. Zijn club Sao Paulo vraagt namelijk minimaal 20 miljoen euro voor hem.

Ajax heeft een bod van zón twaalf miljoen euro neergelegd bij de Braziliaanse club maar dit is direct naar de prullenbak verwezen. Het lijkt erop dat ze absoluut geen water bij de wijn willen doen. Een paar jaar geleden betaalde Ajax zestien miljoen euro aan sc Heerenveen voor Miralem Sulejmani, maar die mislukte compleet in de ArenA. Sindsdien hebben de Amsterdammers nooit meer zoveel geld uitgegeven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.