AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldt zich voor Argentijnse vleugelspits van Boca Juniors’

Technisch directeur Marc Overmars is deze transferperiode hard opzoek naar versterking op de vleugels. Mogelijk heeft hij nu een keer beet met Cristian Pavón (20). Een jonge vleugelspits van het Argentijnse Boca Juniors.

De vertegenwoordiger van de voetballer in kwestie, die uitkomt voor de voormalige werkgever van Carlos Tévez Boca Juniors, Fernando Hidalgo genaamd, vertelt in gesprek met de Argentijnse media dat Ajax inmiddels contact heeft opgenomen met hem. Eerder werden de Amsterdammers al in verband gebracht met onder anderen Hirving Lozano van CF Pachuca en Everton Felipe van Sporting Recife, transfers die best wat haken en ogen zouden kennen.

Dit seizoen speelde Pavón reeds dertien officiële wedstrijden voor de Argentijnen waarin hij vijfmaal scoorde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.