AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Hirving Lozano: ‘Onderhandelingen tussen Pachuca en Ajax zijn gaande’

Volgens de Telegraaf zou Ajax geen optie meer zijn voor Hirving Lozano vanwege de transferom, maar de rappe aanvaller denkt hier toch wat anders over. In een interview met Tiempo Real zegt hij dat er op het moment onderhandelingen plaatsvinden tussen de twee clubs. De komende dagen zal er veel meer duidelijk gaan worden.

Nu weten we niet helemaal meer wat we precies moeten geloven, maar Lozano zelf heeft het over ‘het begin van een nieuw avontuur in Europa’. “Alles wat ik heb geleerd tijdens elk toernooi dat ik heb gespeeld heeft me voorbereid op dit moment. Ja, ik denk dat ik ook kan slagen in Europa. Ik ben erg enthousiast, maar we moeten nog wel praten om uit te vinden wat precies de beste optie is voor mij.”

Pachuca wil twaalf miljoen euro voor hem hebben. Ajax wil naar verluidt niet verdergaan dan zeven miljoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.