AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Groot struikelblok voor Hirving Lozano-deal van Ajax’

Er lijkt maar geen schot te zitten in de transfer van Hirving Lozano naar Ajax. Zijn club Pachuca wil een transfersom van twaalf miljoen euro ontvangen en Ajax schijnt zeven miljoen voldoende te vinden. Journalist Daniel Gironès van de Mexicaanse versie van FOX Sports meld nu via twitter dat hij een transfer niet ziet gebeuren.

Naar verluidt wil de Mexicaanse club geen water bij de wijn doen met het transferbedrag. De zeer rapper vleugelaanvaller kost twaalf miljoen euro en geen cent meer of minder, waar Ajax, en de gehele Eredivisie eigenlijk, een wat vrekkig imago heeft in Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.