AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Spijkerharde Ajacied: “Mijn enige angst is de dood”

Met het aantrekken van Davinson Sanchez (20) heeft Ajax absoluut flater geslagen. De spijkerharde verdediger maakt indruk in het centrum van de Amsterdamse grootmacht. Met name zijn fysieke gesteld maakt veel indruk.

Op de officiele clubwebsite van Ajax wordt de Colombiaan gevraagd naar zijn angsten. “Mijn enige angst is de dood. Het leven is iets tijdelijks en ik vind dat ik daar het allerbeste uit moet halen. Dus ook uit mezelf. Het kiezen van het juiste pad is voor mij heel belangrijk en daar ben ik erg mee bezig”, vertelt Sanchez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.