AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Riechedly Bazoer: ‘Ik ben te vergelijken met dit krachtmens’

Riechedly Bazoer is sinds enkele weken speler van VFL Wolfsburg. Onder de nieuwe trainer bij Ajax kwam hij er niet aan te pas en dus was een transfer te verwachten. De krachtige middenvelder vertelde tijdens zijn presentatie over zijn kwaliteiten.

Hij zette zijn krabbel onder een contract dat hem tot 2021 aan Wolfssburg verbind. “Ik ben een technische speler, die veel meters maakt op het veld en op alle posities op het middenveld kan spelen”, vertelde hij onder meer.

“Ik ben zelfbewust genoeg om te zeggen dat ik tamelijk compleet ben. Ik ben misschien wel een beetje te vergelijken met Yaya Touré. Natuurlijk moet ik nog genoeg leren, maar ik ben ervan overtuigd dat ik Wolfsburg verder kan helpen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.