AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax verlaagt de transfersom voor Anwar El Ghazi’

Het ziet ernaar uit dat Anwar El Ghazi op korte termijn zal gaan vertrekken bij Ajax. AS Roma en Lazio willen hem graag aan de selectie toevoegen en vooral de laatste club is concreet. Dit weet het doorgaans zeer betrouwbare medium La Gazzetta dello Sport te melden.

In een eerder stadium wilde Ajax negen miljoen voor hem hebben maar ze lijken nu ook akkoord te gaan met acht miljoen. Het lijkt erop dat Lazio El Ghazi eerst een half jaartje zal lenen, waarna de werkgever van onder meer de verdedigers Stefan de Vrij en Wesley Hoedt de Ajacied verplicht zouden moeten aanschaffen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.