AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax behoudt sterspeler definitief in januari

Hakim Ziyech is deze maand gewoon beschikbaar voor Ajax. De begaafde middenvelder van de Amsterdammers zit niet bij de definitieve selectie voor de Africa Cup. Marokko-coach Hervé Renard heeft geen plekje voor hem ingeruimd, want hij roept Younes Belhanda ondanks een kwetsuur gewoon op.

De definitieve selectie:

Keepers: Yassine Bounou (Girona), Yassine El Kharroubi (Lokomotiv Plovdiv), Munir Mohamedi (Numancia).

Verdedigers: Amine Attouchi (Wydad Casablanca), Mehdi Benatia (Juventus), Fouad Chafik (Dijon), Manuel da Costa (Olympiakos), Nabil Dirar (Monaco), Hamza Mendyl (Lille), Mohamed Nahiri (FUS Rabat), Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers).

Middenvelders: Youssef Aït Bennasser (Nancy), Younes Belhanda (Nice), Sofiane Boufal (Southampton), Mbark Boussoufa (Al Jazeera), Mehdi Carcela (Grenada), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Fayçal Fajr (Deportivo La Coruña), Ismail Haddad (Wydad Casablanca), Mourir Obbadi (Lille).

Aanvallers: Nordin Amrabat (Watford), Rachid Alioui (Nimes), Khalid Boutaib (Racing Strasbourg), Youssef El Arabi (Al Lekhwiya), Youssef Ennesyri (Malaga), Oussama Tannane (St Etienne).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.