AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Martin Ødegaard op weg naar Heerenveen’

Er lijkt een spectaculaire transfer in de maak te zijn. Volgens het Spaanse medium Marca is Martin Ødegaard van Real Madrid op weg naar SC Heerenveen. Hij zou al in Friesland zijn voor contractonderhandelingen. De 18-jarige middenvelder komt bij Real alleen maar aan spelen toe bij de beloften.

Heerenveen zou een oplossing kunnen zijn voor de Noor en Real. De Friezen zouden hopen de deal zo snel mogelijk af te ronden. Onlangs was hij op weg naar Stade Rennes, maar bliezen de Fransen op het allerlaatste moment zijn komst af. Sportkrant Marca schreef dinsdag dat Ødegaard en Real Madrid de Eredivisie zien als een ideale volgende stap voor de speler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.