AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vaclav Cerny kan naar deze twee clubs toe’

Vaclav Cerny valt een beetje tegen dit seizoen bij Ajax. Vorig seizoen viel hij met o.a een wedstrijd tegen Celtic, maar dit seizoen komt hij weinig aan spelen toe. Twee clubs zijn geinteresseerd om hem van Ajax te lenen. Het gaat om Slavia Praag en Sparta Praag.

Dit weet de manager van de jonge Tsjech te melden. Maar de kans dat er daadwerkelijk wat gaat gebeuren is ontzettend klein. David Nehoda, de spelersmakelaar in kwestie, doet uit de doeken: “Het is waar dat ik van de zomer contact heb gehad met deze twee clubs. Maar ik verwacht eigenlijk dat het niet tot een vertrek zal komen in de winter, als er geïnteresseerden zijn zal Ajax hoogstwaarschijnlijk ‘nee’ zeggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.