AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Toch kans voor Ziyech om naar Afrika Cup te gaan na blessure Belhanda

De kans bestaat dat Hakim Ziyech volgende maand toch actief is op de Afrika Cup. Hij zit niet bij de selectie maar nu is bekend geworden dat middenvelder Younès Belhanda zich heeft afgemeld met een blessure.

De verwachting volgens de diverse media is dat de bondscoach nu zal kiezen tussen Omar El Kaddouri (bankzitter Napoli) en Hakim Ziyech als vervanger. Of hij alsnog voor Ziyech zal kiezen is maar zeer de vraag. Eerder vandaag gaf hij in een video-interview aan niet voor Ziyech gekozen omdat die minder geschikt zou zijn om op de bank plaats te nemen en zou hij te aanvallend denken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.