AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Louis van Gaal genoemd als trainer van Paris Saint-Germain

Louis van Gaal is kandidaat om de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain te worden. De huidige trainer Unai Emery verloor al vier keer deze eerste seizoenshelft en dat doet de druk op hem fors toenemen.

De Spaanse coach werd afgelopen zomer nog aangesteld als opvolger van Laurent Blanc. Onder Emery, die met Sevilla driemaal op rij de Europa League won, moest PSG zich ook profileren in de Champions League. Iets dat de laatste jaren niet lukte. Daarin hebben ze zich weliswaar geplaatst voor de achtste finales, maar is wel FC Barcelona de tegenstander omdat ze tweede eindigden in poule A achter Arsenal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.