AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Amsterdam ArenA wordt Johan Cruijff Stadion’

De familie van Johan Cruijff en de Amsterdam ArenA zijn dichtbij een akkoord over het veranderen van de naam van het stadion. Het heeft er alle schijn van dat de Amsterdam ArenA zal worden omgedoopt in het ‘Johan Cruijff Stadion’. Volgens het Algemeen Dagblad gaat het nog om één obstakel dat zal moeten worden weggeruimd.

De familie wil namelijk niet dat het stadion in de toekomst een sponsornaam krijgt, zoals het Emirates Stadium van Arsenal of de Allianz Arena van Bayern München. De familie van Cruijff wil niet dat de naam van de legendarische oud-voetballer in verband wordt gebracht met een willekeurige onderneming.

De aandeelhouders willen echter niet bij voorbaat een gesponsorde stadionnaam laten lopen, omdat dit een forse inkomstenbron kan betekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.