AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kan overbodige middenvelder slijten aan Kaizer Chiefs’

Het lijkt erop dat Ajax en Thulani Serero op korte termijn afscheid van elkaar gaan nemen. Er is namelijk interesse voor hem uit zijn thuisland Zuid-Afrika. Eerder werd al bekend dat Ajax Cape Town in de markt voor hem is en nu is daar ook Kaizer Chiefs bijgekomen.

Dit weet het Zuid-Afrikaanse medium iLanga te melden. Kaizer Chiefs zou de middenvelder eerst een half jaar willen huren, maar de Amsterdammers willen hem liever direct verkopen. Serero speelde dit seizoen nog geen minuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Naast deze clubs uit Zuid-Afrika zijn ook het Reading van Jaap Stam en Giridons Bordeaux in hem geinteresseerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.