AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Barcelona zet Davinson Sanchez bovenaan transferlijst’

De kans is aanwezig dat Ajax na één seizoen alweer afscheid moet gaan nemen van Davinson Sanchez. De 20-jarige Colombiaanse verdediger maakt dit seizoen furore in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Het medium Sport maakt nu bekend dat FC Barcelona hem graag wil overnemen.

De Catalaanse krant schrijft dinsdag Barça een grote voorjaarsschoonmaak heeft gepland voor de verdediging en de komst van Sánchez past perfect in die plannen. De Colombiaan moet meer body geven aan het centrum van de defensie, mede door het feit dat spelers als Gerard Piqué en Javier Mascherano niet bezig zijn aan hun beste seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.