AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jaap Stam meldt zich bij Ajax voor Thulani Serero’

Jaap Stam wil Thulani Serero naar Reading halen. De middenvelder komt er bij Ajax niet aan te pas en Stam ziet in hem een welkome versterking op het middenveld van de Engelse club dat uitkomt op het tweede niveau.

“Ik heb inderdaad met zijn zaakwaarnemer gesproken en geïnformeerd naar de mogelijkheden”, zegt voetbaldirecteur Brian Tevreden van Reading tegenover de Telegraaf. “Jaap Stam vindt Thulani ook een goede speler, maar we moeten goed kijken of hij op zijn positie geen jeugdspelers blokkeert. Daarom hebben we nog geen definitieve beslissing genomen.”

De 26-jarige Serero kwam in 2011 over van Ajax Cape Town.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.