AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Riechedly Bazoer zet hoog in op wintersvertrek bij Ajax’

Riechedly Bazoer wil deze winter weg bij Ajax. In het liefst aakt de middenvelder dan een transfer naar de Spaanse competitie.

Onder de nieuwe trainer Peter Bosz is Bazoer op een zijspoor beland. Bazoer en Ajax hadden al een gesprek over zijn transfersom. “Het is wachten op mijn kans, maar voor mijn gevoel duurt het nu te lang. Ik heb denk ik wel potentie, dat heb ik vorig seizoen onder Frank de Boer laten zien. Daarvoor ook al. Het is belangrijk voor mij om veel wedstrijden te spelen”, vertelt de speler in gesprek met de NOS.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.