AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax stelt vraagprijs vast voor Nemanja Gudelj’

Het huwelijk tussen Ajax en Nemanja Gudelj lijkt kapot. De middenvelder kan zich niet langer vinden in een reserverol en heeft er voor gekozen geen deel meer uit te maken van de A-selectie. Technisch directeur Marc Overmars wil hem graag in de winterstop verkopen maar wel voor minimaal zes miljoen euro. Dit is het bedrag dat Ajax betaalde aan AZ een jaar geleden.

Het is niet ondenkbaar dat Ajax ook nog een claim indient bij Gudelj zelf, want advocaat Jan Kabalt meldde dinsdagochtend in het Algemeen Dagblad dat een werknemer gestraft kan worden voor ‘werkweigering’: “Mocht Ajax zo’n zaak winnen, dan moet de werknemer een schadevergoeding betalen.” Het is nog onduidelijk of Ajax zo’n zaak wil aanspannen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.