AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-verdediger maakt indruk: ‘Hij kan zo naar Real Madrid’

Davinson Sanchez maakte ook gisteren weer een ijzersterke indruk in het centrum van de verdediging bij Ajax. Oud-trainer Co Adriaanse is lyrisch over de jonge Colombiaanse verdediger die in een korte tijd is uitgegroeid tot een speler van formaat.

In een gesprek met Fox Sport zegt de oud-trainer van o.a Ajax en FC Porto: “Hij is internationale klasse, hij kan zo naar Real Madrid”, aldus Adriaanse, die Sánchez ook technisch zeer sterk vindt. Tegen Feyenoord kwam dat er volgens de analyticus minder goed uit, maar de Colombiaan heeft dat al wel bewezen. Dat hij soms wat wild is, is volgens Adriaanse logisch. “Wat wil je, met zo’n postuur?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.