AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax reist momenteel naar Bosnie om nieuwe Luis Suarez te spotten’

Ajax denkt zich op termijn te kunnen versterken met de nieuwe ‘Luis Suarez’. De Amsterdammers hebben namelijk hun pijlen gericht op Nedim Hadzic van FK Sarajevo. Dit weet het het Bosnische Sport1 te melden.

Henk Veldmate, de man ooit die in dienst van FC Groningen de aanvaller van inmiddels FC Barcelona spotte in Uruguay, is sinds dit jaar in Amsterdamse dienst. Hij zou de zeventienjarige spits zien als de nieuwe Suárez.

Zijn contract bij Sarajevo loopt nog door tot medio 2018. Hij zou dus in de zomer kunnen komen zodat zijn club nog iets aan hem kan verdienen. Ook een komst in de winter behoort al tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.