AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-spits mijdt sociale media: ‘Het hoeft niet zo nodig’

Kasper Dolberg maakt momenteel furore in de spits bij Ajax. Zoals andere hun hele leven delen op sociale media is het bij hem opvallend rustig. “Ik hoef niet zo nodig te vertellen dat het goed gaat”, zegt de Ajax-spits in gesprek met De Volkskrant.

Aan Twitter en Facebook doet Dolberg niet en zijn Snapchat is afgeschermd. Enkel op Instagram plaatst de Deen zo nu en dan een fotootje. “Ik snap best dat jonge voetballers zich willen profileren op de sociale media”, aldus Dolberg. “Dat wordt zowat van je verwacht. Ik beperk het tot het noodzakelijke.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.