AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Arek Milik loopt zware knieblessure op’

Het lijkt erop dat Arek Milik gisteren een zware knieblessure heeft opgelopen. Hij speelde met zijn land Polen tegen Denemarken (3-2 winst). Hij zal diverse test ondergaan om te kijken hoe groot de schade is.

Kort voor de pauze liep de Napoli-spits de blessure op in duel met Jannik Vestergaard. Na de thee probeerde hij het nog even, maar moest hij zich al snel laten vervangen. Volgens Sky Sports Italia vreest men bij Polen voor schade aan de banden van de linkerknie. Mocht dat het geval zijn, kan het herstel van de voormalig Ajacied maanden duren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.