AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Peter Bosz ziet het zitten in Sinkgraven als linksback

Peter Bosz denkt dat Daley Sinkgraven als linksback veel minuten kan gaan maken in de hoofdmacht van Ajax. De trainer ziet in hem een back-up van Mitchell Dijks. De Amsterdammers hebben namelijk op die positie geen vervanger voor hem.

Sinkgraven was zelf nog het meest verrast dat Bosz hem daar wilde posteren. ‘Maar het belangrijkste vind ik dat als ik het hem vertel, hij niet denkt: Hij ziet het in mij niet zitten, dus daarom word ik daar maar weggezet. Als dat zo was geweest, had hij ook niet zo kunnen spelen als gisteren. Daarom heb ik er ook best wat tijd in geïnvesteerd om hem uit te leggen dat hij dit moet zien als een kans.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.