AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Danny Blind gooit elftal om in aanloop naar Zweden-uit’

Oranje begint vanavond haar campagne op weg naar het WK in Rusland. Om 20.45 uur beginnen ze met een uitwedstrijd tegen Zweden. Naar verluidt zal Danny Blind het elftal een flinke make-over geven. Wesley Sneijder zal waarschijnlijk hangend op linksvoor gaan spelen. Daardoor komt er een plaats vrij op het middenveld, waardoor Ajax aanvoerder Davy Klaassen in aanmerking lijkt te komen. Achterin is de verwacht dat Joel Veltman zijn basisplaats verliest aan Daryl Janmaat.

Vermoedelijke opstelling volgens het AD: Zoet, Janmaat, Bruma, Van Dijk, Blind, Klaassen, Strootman, Wijnaldum, Sneijder, Promes, Janssen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.