AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Flink salaris hield Schone en Serero bij Ajax’

Lasse Schone en Thulani Serero spelen ook dit seizoen voor Ajax. Beide spelers mochten in principe opzoek naar een nieuwe werkgever maar ze verkiezen een reserverol bij de Amsterdammers boven een transfer naar een nieuwe club. Volgens de Telegraaf is het flinke salaris hier een belangrijke reden van.

Het dagblad verzekert dat Schöne en Serero ‘zo veel verdienen’ bij Ajax dat ze liever reserve in Amsterdam willen zijn dan elders meer aan spelen toe te komen. Ajax liet de vraagprijs voor Serero woensdag naar ongeveer vijf ton zakken, maar uiteindelijk blijft de middenvelder uit Zuid-Afrika voorlopig op de loonlijst staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.