AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wilde Luuk de Jong overnemen van PSV’

Ajax heeft deze transferperiode een lijntje uitgegooid naar Luuk de Jong. technisch directeur van Ajax, Marc Overmars, zou telefonisch contact met hem hebben opgenomen. Dit laat technisch manager Marcel Brands van PSV weten aan FC Afkicken.

”Ik begreep laatst van Luuk de Jong dat hij, de avond voordat hij bijtekende, door Marc Overmars werd gebeld. En ik hoorde bij Ramselaar dat wij hem zo goed als rond hadden, waarna Ajax dan aangeeft ‘wij zijn ook geïnteresseerd’. Wat ik dan denk? Ja… wat moet ik daarvan denken? Het is niet mijn stijl”, aldus Brands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.