AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Barcelona en Ajax akkoord over Jasper Cillessen’

Jasper Cillessen lijkt zijn carriere voort te zetten bij Barcelona. Volgens Het Spaanse Sport is er een akkoord bereikt over een contract voor vijf seizoenen. Ook beide clubs zouden tot een akkoord zijn gekomen.

Naar verluidt ontvangen de Amsterdammers een bedrag van 14 miljoen euro voor hem. Ook mag de doelman nog een week langer blijven. Ajax is nog actief in de play-offs van de Champions League en raakt de eerste doelman liever niet kwijt voordat de returnwedstrijd tegen FC Rostov is afgewerkt. De Amsterdammers staan woensdag 24 augustus in Rusland tegenover de Europese opponent, daarna lijkt Cillessen zijn gewenste transfer alsnog te krijgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.