AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet 20 miljoen neerleggen voor Leon Bailey’

Ajax wil zich graag versterken met Leon Bailey. De vleugelaanvaller staat onder contract bij KRC Genk dat een transfersom verlangd van 20 miljoen euro. Ajax heeft een bod neergelegd van elf miljoen, maar dat lijkt niet voldoende te zijn.

Genk hoopt flink te kunnen cashen aan de verkoop van de 19-jarige Jamaicaan. Wij erkennen dat Ajax een grotere club is dan Racing Genk’, zegt algemeen directeur Patrick Janssens, algemeen directeur in Belgische media.

“Maar wij menen dat als een speler met de kwaliteiten van Bailey vertrekt, hij meteen naar een grotere competitie moet dan de Eredivisie. Vandaar dat we een prijskaartje van twintig miljoen euro aan hem hangen, een prijs die enkel de échte topploegen kunnen neertellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.