AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zo goed als rond met Leon Bailey’

Het lijkt erop dat Ajax zich spoedig gaat versterken met Leon Bailey. De Amsterdammers doen er werkelijk alles aan om hem over te nemen van KRC Genk. Naar verluidt hebben de Amsterdammers een transfersom van 11 miljoen euro voor hem over. De 19-jarige vleugelaanvaller zou ook graag naar Amsterdam willen komen.

“De club heeft een bod van 11 miljoen euro neergelegd”, bevestigt Craig Butler, de vader van het Jamaicaanse talent. De transfersom zou door premies nog verder kunnen oplopen. “Officieus hebben we met Ajax over de voorwaarden van een contract gesproken. De afspraken hoeven alleen nog op papier gezet te worden”, maakt Butler duidelijk.

Bailey, werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot Talent van het Jaar in België, wordt begeerd door meerdere Europese topclubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.