AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Frank de Boer wil voormalig Ajacied naar Inter Milan halen’

Frank de Boer wil Daley Blind naar Inter Milan halen. Hij heeft dit verzoek bij de directie van de club neergelegd. Dit weet het Italiaanse Sport Mediaset te melden. Blind moet bij Manchester United vrezen voor zijn plek nu José Mourinho de nieuwe trainer is.

De 26-jarige Oranje-international verkaste in de zomer van 2014 van Ajax naar United voor een bedrag van circa achttien miljoen euro. Het is niet bekend hoe hoog de vraagprijs van de Engelse topclub ligt, als een transfer al een mogelijkheid is. Inter heeft wel de financiële middelen om te handelen, aangezien het rijke eigenaren heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.