AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Smak tekengeld’ van Boilesen schrikt ook Belgische clubs af

Nu Ajax en Nicolai Boilesen eindelijk van elkaar verlost zijn is de verdediger opzoek naar een nieuwe werkgever. Er is interesse van clubs uit de Jupiler Pro League maar hij zou een vracht tekengeld vragen. Dit weet Het Nieuwsblad te melden.

KRC Genk zou om die reden al afgehaakt zijn. Anderlecht zoekt nog naar een linkspoot voor in de defensie, maar ook de Brusselse topclub zal niet zomaar met de Deen in zee gaan. “De Belgische competitie interesseert ons wel”, aldus vader Kenny Boilesen. “Ze staat hoger aangeschreven dan de Nederlandse. Maar we moeten de juiste keuze maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.