AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dit bedrag moet Ajax afstaan aan Leverkusen na transfer Milik’

Ajax verkocht Arek Milik deze week voor ruim 30 miljoen euro aan het Italiaanse Napoli. Een absolute toptransfer. De oude werkgever van de Poolse spits, Bayer Leverkusen, had een doorverkooppercentage bedongen tijdens de verkoop aan Ajax vorig seizoen.

Volgens het medium Express krijgt Bayer namelijk zestien procent van de transfersom die Napoli overmaakt naar Ajax. De club kan dan ook zo’n vijf miljoen euro bijschrijven. Eerder telde Ajax drie miljoen euro neer voor Milik. “Bayer ontvangt dus acht miljoen euro voor een aanvaller die nooit goed voor Leverkusen heeft gespeeld”, concludeert het eerdergenoemde medium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.