AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ronald Koeman gaat poging wagen voor Arek Milik’

Ronald Koeman overweegt om Arek Milik binnen te halen bij Everton. Dit weet het medium de Liverpool Echo althans te melden. Graziano Pelle was de eerste keus maar hij lijkt te gaan kiezen voor een lucratief contract in China.

Everton volgt Milik al geruime tijd, maar Koeman zou nog geen definitieve beslissing hebben genomen of hij definitief voor de Pool wil gaan. De spits van Ajax heeft diverse andere opties. Zo sprak hij al met Napoli en zou hij volgens de berichten in Italiaanse media die club begin deze week uitsluitsel geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.