AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Leicester, Arsenal, Liverpool en Everton weten wat Ajacied kost: ’20 miljoen euro’

Leicester, Arsenal, Liverpool en Everton hebben allen een oogje op Ajax-spits Arek Milik. Het medium The Sun weet te melden dat de Pool niet voor minder dan 20 miljoen euro mag vertrekken uit Amsterdam.

Dat is volgens het hierboven genoemde Engelse boulevardblad echter allerminst een sta-in-de-weg voor de geïnteresseerde Premier League-clubs: Arsenal, Liverpool, Everton en Leicester City. De ploegen die uitkomen op het hoogste niveau van Engeland krijgen volgend seizoen behoorlijk wat uitgekeerd aan televisiegelden en je zou zelfs zo ver kunnen gaan om 19,5 miljoen een schijntje te noemen voor de partijen met belangstelling.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.