AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ook PSV zeer gecharmeerd van topkandidaat Ajax’

Het heeft er alle schijn van Peter Bosz de nieuwe trainer wordt van Ajax. Ook PSV is zeer gecharmeerd in de kwaliteiten van de trainer van het Israelische Maccabi Tel Aviv. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Tot op heden maakte de club echter geen move richting de oefenmeester, omdat trainer Phillip Cocu nog altijd aan het roer staat bij de club. Mocht Ajax er dus in slagen om Bosz definitief binnen te hengelen, boekt het ook een kleine overwinning op de huidige landskampioen van Nederland. In de komende weken moet duidelijk worden of de oud-trainer van Vitesse een contract tekent bij Ajax.

One thought on “‘Ook PSV zeer gecharmeerd van topkandidaat Ajax’

  1. Wat een gelul! Waarom zou PSV interesse hebben?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.