AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vincent Janssen: ‘Bij AZ is het moeilijker scoren dan bij Ajax’

Vincent Janssen heeft dit seizoen grote indruk weten te maken als spits van AZ. Hij werd in zijn eerste seizoen direct topscorer van de Eredivisie met 27 doelpunten. Hij maakte zelfs zijn debuut voor Oranje waar hij direct wist te scoren op Wembley. Er is grote interesse voor hem.

“Het is duidelijk dat er iets gaat gebeuren. Het zou gek zijn dat geen enkele club zich zou melden na zo’n seizoen”, zegt de 21-jarige aanvaller in het Algemeen Dagblad. “Ik zit in een mooie positie, dat is duidelijk. Maar voor ik mijn telefoon opneem voor een club moet het plaatje wel kloppen.”

De vraag is wel of clubs uit een grote buitenlandse competitie bereid zijn het risico te nemen met een jonge voetballer die goed en wel beschouwd pas een half jaar écht op stoom is in de Eredivisie. “Als clubs zo denken dan snap ik dat nog wel enigszins, maar aan de andere kant denk ik ook: hoeveel bevestiging heb je nodig? Bij AZ is het moeilijker scoren dan bij Ajax, want daar krijg je meer kansen”, aldus Janssen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.