AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sevilla wil maximaal tien miljoen betalen voor Arek Milik’

Sevilla wil zich voor komend seizoen versterken met Ajax-aanvaller Arek Milik. De Andalusiers zouden een bedrag van maximaal tien miljoen euro voor hem over hebben. Dit weten verschillende media vandaag te melden.

Eerder werd Sevilla nog in verband gebracht met Ajax-middenvelder Davy Klaassen, maar die liet onlangs weten in ieder geval geen zin te hebben in een overstap naar Napoli uit de Serie A. Als club is Sevilla toch niet groter dan het topteam uit Napels en dus lijkt een overgang van de captain van de Amsterdammers naar Sevilla ver weg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.