AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax maakt selectie voor kraker tegen Real Madrid alvast bekend

Ajax-legendes nemen het op 5 juni op tegen de voormalig sterren van Real Madrid. Voor Ajax speelt de generatie die in de jaren 90 actief waren. Onder meer Edwwin van der Sar, Clarence Seedorf, Ronald de Boer en Marc Overmars spelen mee voor de Amsterdammers. Bij Real Madrid staan Zinedine Zidane, Roberto Carlos en Raul op het veld. Trainer van Ajax is Leo Beenhakker.

Don Leo was in het verleden actief bij beide clubs. Sjaak Swart, Mister Ajax, is die dag de assistent-trainer. De wedstrijd wordt gespeeld voor een goed doel: Caritas is een stichting die zich onder andere inzet voor daklozen in Spanje.

Selectie Ajax Legends:

Leo Beenhakker (coach)
Sjaak Swart (player/assistent-coach)

Edwin van der Sar
Ronald de Boer
Marc Overmars
Clarence Seedorf
Rob Witschge
Richard Witschge
Kenneth Perez
Nordin Wooter
John Heitinga
Michel Kreek
Martijn Reuser
Kiki Musampa
Finidi George
Michael Reiziger
Aron Winter
Simon Tahamata

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.