AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Davy Klaassen: ‘Ik ga zeker niet naar Napoli’

Mocht Davy Klaassen deze zomer vertrekken bij Ajax dan gaat hij zeker niet naar Napoli. Dit zegt hij in een interview met Ajax Life.

”Laat ik het zo zeggen: ik wil blijven. Je weet uiteindelijk nooit wat er gebeurt. Ik kan wel ruzie krijgen met de club, bijvoorbeeld. Dat ligt zeker niet voor de hand, maar met honderd procent zekerheid zeggen dat je blijft, kan niet”, vervolgt de aanjager op het middenveld. ”Hoe de rest erover denkt? Ik weet niet of alle spelers zo denken, maar wat ik inschat gaat er deze zomer niet heel veel gebeuren. Dat gevoel heb ik.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.