AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax pakt door met Huntelaar en neemt contact op met management’

Ajax wil zich komende zomer gaan versterken met Klaas-Jan Huntelaar (32). Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. De spits wordt mede dankzij zijn ervaring als een prima optie gezien om de spitspositie te komen versterken versterken. Ajax heeft inmiddels al contact opgenomen met het management van haar voormalig topscorer.

De Achterhoeker heeft in Gelsenkirchen een nog tot medio 2017 doorlopende verbintenis en zal in de komende maanden gaan nadenken over zijn toekomst. Eerder toonde Ajax in de winterstop al belangstelling voor Huntelaar, die de Amsterdamse club in 2009 voor 27 miljoen euro inruilde voor Real Madrid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.