AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Napoli gaat zich deze zomer melden bij Ajax’

Napoli is overtuigt van de kwaliteiten van Davy Klaassen. De Italiaanse grootmacht wil in de zomer een bod gaan uitbrengen op de aanvoerder van Ajax. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

Napoli is bereid om er ‘alles’ aan te doen om de 23-jarige spelmaker los te weken bij Ajax. De club is de Oranje-international de voorbije maanden blijven volgen, ondanks zijn eerdere afzeggen. Klaassen staat immers al langer op de verlanglijst van sportief directeur Cristiano Guintoli, die overduidelijk vaker rondkijkt in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.