AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Arek Milik zou een ster kunnen worden bij VFL Wolfsburg’

Arek Milik maakt momenteel furore bij Ajax. De Poolse spits maakte al achttien competitietreffers dit seizoen voor de Amsterdammers. Zijn landgenoot Andrzej Juskowiak denkt dat hij rijp is voor een overstap naar de Bundesliga.

“Wolfsburg zou bijvoorbeeld een goede club voor Arek zijn”, zegt de oud-international in een interview met SportoweFakty. “Wolfsburg heeft moeite met scoren en als Arek zo doorgaat, dan zou hij ongelooflijk snel een ster kunnen worden bij Wolfsburg.”

In Amsterdam heeft hij nog een contract tot medio 2019. Geinteresseerde clubs zullen dus over de brug moeten komen met een grote zak geld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.