AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Valentijn Driessen tipt Ajax over aantrekken Feyenoorder’

Jari Schuurman krijgt momenteel geen speelminuten bij Feyenoord. Zelf hoopte het talent uit de jeugdopleiding dit seizoen wat vaker te spelen. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen heeft nu een opvallende tip voor de jonge aanvaller.

Volgens Driessen moet Ajax profiteren van het geld wat zij op de bank hebben staan. “Zoals PSV ooit shopte bij Feyenoord en Ajax”, aldus Driessen in het magazine van Voetbal Inside. “Dat ligt gevoelig, hoor je dan. Ja oké, maar je bent toch concurrenten van elkaar? Waarom zo terughoudend? Trek de stoute schoenen aan en probeer Luuk de Jong te halen. Of een topper uit de opleiding van Feyenoord, zoals Jari Schuurman.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.