AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zlatan vraagt 750.000 euro in de week voor clubs uit de Premier League’

Mochten clubs uit de Engelse Premier League zich willlen versterken met Zlatan Ibrahimovic deze zomer dan zal er flink in de buidel moeten worden getast. De Zweedse aanvaller vraagt maar liefst een salaris van 750.000 euro in de week. Hij is na dit seizoen transfervrij op te pikken bij Paris Saint_Germain. Dit weten Britse media te melden.

Clubs als Arsenal, Manchester United, Chelsea en zelfs West Ham United werden de afgelopen weken met de aanvaller in verband gebracht. Ibrahimovic is ook buiten Europa echter zeer gewild. Zo zou de aanvaller in China naar verluidt meer dan een miljoen euro per week kunnen verdienen, maar hij ziet een overstap naar Azië niet zitten. Hij geeft de voorkeur aan een nieuwe club in Europa én een verdubbeling van zijn salaris bij PSG.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.